sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Abonament anticipat de les deduccions per discapacitat.

Des del passat 7 de gener, aquelles persones que vulguin, poden sol·licitar l'abonament anticipat amb caràcter mensual de les deduccions per família nombrosa i per ascendents o descendents amb discapacitat que estiguin al seu càrrec.

L'import de la deducció, en el cas d'ascendents i descendents de persones amb discapacitat és d'1.200 euros anuals. De no sol·licitar-se aquest abonament anticipat corresponent a 100 euros al mes, les deduccions es faran efectives a la declaració de l'IRPF de l'exercici 2015 que s'haurà de presentar en 2016.

Hisenda exigeix un requisit: que els contribuents amb dret a la deducció realitzin una activitat per compte propi o aliena per la qual s’estigui donat d'alta en el règim corresponent de la Seguretat Social o Mutualitat de caràcter alternatiu i cotitzar durant els terminis mínims fixats.

Aquelles persones que vulguin sol·licitar l'abonament anticipat hauran de disposar de:

1. NIF de tots els sol·licitants i descendents i ascendents amb discapacitat.
2. Certificat de discapacitat o títol de família nombrosa emesos per la seva Comunitat Autònoma (o IMSERSO) i que aquestes Administracions enviaran directament a l'Agència Tributària.
3. DNI electrònic, certificat digital, PIN24H o CL@VE per a la seva presentació per Internet.

Font: www.balancedeladependencia.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu