sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

ACCEDAN y VÁLIDA SIN BARRERAS, junts per a la supressió de barreres arquitectòniques

Pujar i baixar escales, afrontar un replà o salvar els graons de l'entrada de casa nostra són accions quotidianas que, per a una persona amb discapacitat o mobilitat reduïda, suposen una barrera arquitectònica insuperable. Sota aquesta premissa, ACCEDAN, empresa especialitzada en el lloguer de solucions mòbils per a l’accessibilitat, i VÁLIDA SIN BARRERAS, referent a nivell nacional en tot tipus de solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques, s'uneixen per sumar forces a favor d'un món més inclusiu i accessible per a tothom.

Ambdues companyies ofereixen les ajudes tècniques més innovadores del mercat per garantir l'accessibilitat universal en tot tipus d’espai, d'una manera còmoda, fàcil i totalment segura per a l’usuari, els seu acompanyants i cuidadors. ACCENDAN i VÁLIDA SIN BARRERAS disposen d'un ampli ventall de solucions salvaescales, tant mòbils com fixes, per a espais públics i privats. 

L'encreuament de sinergies entre ambdues companyies permet oferir solucions a mida de qualsevol necessitat. Una infinitat d'ajudes professionals recolzades tant per la dilatada experiència d'aquestes dues empreses en el sector de l'accessibilitat com per la qualitat dels seus productes.

Per a més informació:

ACCEDAN - lloguer de solucions mòbils per a l’accessibilitat: www.accedan.com
VÁLIDA SIN BARRERAS – instal·lació de solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques i millora de l’accessibilitat: www.validasinbarreras.com

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu