sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Accés total a la tecnologia

BJOY Ring, així es diu el resultat d'un projecte realitzat per Bj Adaptaciones i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que ha donat com resultat un dispositiu capaç de permetre el control de diferents suports TIC mitjançant el mateix mecanisme que controla la cadira de rodes.

La idea era clara, incorporar les funcionalitats d'un ratolí d'ordinador al comandament que controla la cadira de rodes sense haver de realitzar cap modificació. I no només això, el joystick també permet l'accés a diversos dispositius, tals com tauletes, Smart TV o Smartphones. Això si que és accés total. A més, avui dia la versió inicial s'ha millorat donant com resultat el BJOY Ring Wireless, oferint a l'usuari un control sense fil dels dispositius sense dependre de cap cable, així com una major autonomia i llibertat de moviments a l'hora d'accedir a qualsevol dispositiu.

Així mateix i mitjançant aquest nou aparell, l'usuari pot utilitzar diversos dispositius de forma simultània i combinada, sense excloure un de l'altre. En aquest sentit i gràcies a aquest joystick sense fil, l'usuari pot passar de controlar l'ordinador a respondre una trucada telefònica amb un sol moviment i sense l'ajuda de terceres persones. En definitiva, una millora substancial que permet facilitar l'escriptura, la lectura, la comunicació i la relació de les persones amb les persones. Un altres pas endavant cap a la inclusió.

Válida sin barreras es suma a aquest avanç amb la voluntat recolzar totes les iniciatives en tecnologia que permeten millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. 

Per un món tecnològic sense barreres!

(Font:balancedeladependencia) 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu