sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Accessibilitat a les pàgines web i aplicacions mòbils per a persones amb discapacitat

accessibilitat en pàgines web i apps aplicacions movils

Així ho va anunciar el Consejo Español para la Defensa de las personas con Discapacidad y/o con Dependencia (CEDDD), aquesta normativa obeeix la publicació de la Directiva (UE) del Parlament Europeu i del Consell del 26 d'Octubre de 2016, que tracta sobre l'accessibilitat de les pàgines web així com les aplicacions mòbils dels organismes del sector públic.

Aquesta normativa ha de ser aplicada a nivell estatal, regional, local, centres universitaris, sanitaris, educatius, biblioteques, etc. i abans del 23 de setembre de 2018, a més ha de comptar amb la publicació d'una declaració d'accessibilitat.

Aquesta aprovació suposarà un avanç en l'accessibilitat universal per a les persones amb discapacitat per millorar la seva igualtat de condicions en tecnologies de la informació, de l'entorn, el transport i les comunicacions.

 

Font: http://diarideladiscapacitat.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu