sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Accessibilitat en animals

accessibilitat per animals

Fa uns dies presentàvem el cas de Smiley, un gos que amb l’ajut de la seva propietària havia superat la seva discapacitat visual. I és que l’accessibilitat no només comprèn a les persones, també als animals.

La senyora T, una tortuga de 90 anys, és notícia... y tot un exemple de superació. En els últims dies, la seva història ha donat la volta al món al saber-se que mentre hivernava en el jardí de la seva propietària, Jude Ryder, unes rates la van atacar i la van deixar sense les potes davanteres. Després de consultar diverses clíniques veterinàries i no trobar solucions, el seu fill li va proposar una solució per a que la senyora T es pogués moure amb total autonomia.

Amb dues barres soldades al voltant de la cuirassa i dos rodes a cada costat, la senyora T va recuperar la seva mobilitat. De fet, ara pot moure’s amb major rapidesa, guanyant mobilitat i llibertat de moviment.

El cas de la senyora T és un exemple de com l’accessibilitat en animals cada cop més està més reconeguda socialment com una necessitat i un dret. De fet, són éssers vius que han patit una amputació o viuen amb una discapacitat. En un context  com el nostre en que existeixen solucions tècniques per pràcticament qualsevol situació, el principal objectiu deurà ser garantir la seva mobilitat.

L’ortopèdia biònica per animals és una de les vies que s’ha obert recentment i de les que més promet. Ofereix la possibilitat de suprimir, en molts casos, la mobilitat reduïda de animals domèstics com gossos o gats. Darrerament ja s'han pogut veure els primers prototips, inclòs en animals que han perdut les quatre potes.  

Foto: http://www.telegraph.co.uk/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu