sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Accessibilitat i videojocs

accesibilitat en videojocs|accessibilitat en video jocs

Jugar ensenya, socialitza i integra. Així que, tenir en compte l’accessibilitat en els videojocs pot ajudar a les persones amb algun tipus de discapacitat a sentir-se incloses.

Existeixen jocs pensats per a integrar les persones amb i sense discapacitat. És el cas d’Audiodisco, un petit joc que, si bé la seva gràfica és senzilla, el seu principal punt fort és que potencia la integració i socialització ja que una persona amb discapacitat visual pot jugar-hi amb els seus amics o familia.

Podeu descarregar-lo aquí: www.audiojuegos.net/audiodisco.exe

És important quan persones amb discapacitats diferents poden jugar juntes en igualtat de condicions. Com Slalom, el videojoc, en el que una persona pot jugar amb un joystick, movent-lo amb la mà, mentre que un altre pot utilitzar el control d’un botó, amb el peu.

Més conegut és el videojoc de futbol FIFA13, ja que existeix un control amb dos botons. Així, un jugador amb diversitat funcional podria jugar d’una manera més senzilla, movent el jugador, passant la pilota i xutant. I l’altre, podria jugar a un joc més complexe, amb més botons per controlar. D’aquesta manera, s’aconsegueix un joc divertit i inclusiu.

Les persones amb discapacitat també se senten atretes pels jocs de rol on-line massius com Guild Wars o Call of Duty, alguns juguen controlant el comandament amb la boca com és el cas de "N0M4D".

Juguem?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu