sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Accessibilitat solidària

Braç biònic adaptat per a nens amb discapacitat

Fer d'aquest món un lloc millor. Aquesta és la premissa d'Albert Manero, un enginyer que es va prendre al peu de la lletra el consell que li van deixar els seus pares i es va posar a la feina per poder ajudar als nens amb discapacitat.

L'Albert va crear Limbitless Solutions, una entitat sense ànim de lucre que s'encarrega de realitzar mans i braços biònics en 3D, assequibles econòmicament, per als nens les famílies dels quals no poden pagar les despeses. L'Albert no ho ha fet sol, l'han ajudat 25 dels seus companys de la Universitat de Florida. El seu objectiu era produir pròtesis a 350 dòlars (normalment aquest tipus d'ajudes costen milers de dòlars) i ho han aconseguit!

De moment aquest projecte és una realitat a EE.UU, i també a Brasil. La seva meta és poder treballar per a les Nacions Unides i UNICEF.

De totes maneres, Limbitless Solutions atén les sol·licituds de nens de tot el món que necessiten un tractament. Tenen una llista d'espera i un comitè que revisa totes les històries. Escullen les que creuen que poden ajudar més i així, ajudar els petits a aconseguir els seus somnis.

Bravo Albert!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu