sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Acord de col·laboració amb l’Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo

paraplègics de Toledo

El conveni de col·laboració està emmarcat dins la política de Responsabilitat Social Corporativa que des de Válida sin barreres portem a terme amb les persones del nostre entorn. El principal objectiu d’aquesta col·laboració és creuar sinergies per intentar fer la vida més fàcil i, sobretot, més segura a aquest col·lectiu de persones.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), cada any es produeixen una mitjana de 25 a 30 nous casos de lesions medul·lars per cada milió d’habitants. D’aquí l’existència d’aquest hospital públic de referència nacional especialitzat en lesió medul·lar espinal i reconegut pel Ministeri de Sanitat del Govern d’Espanya.

Amb aquesta col·laboració, aportem el nostre granet de sorra per contribuir al desenvolupament de programes d’investigació científica aplicada a la Biomedicina i a les Ciències de la Salut, així com a la millora de l’assistència sanitària, sociosanitària i a la rehabilitació.

Treballem junts per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu