sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Acord de col·laboració entre la Federació Nacional de ASPAYM i Válida sin barreras

ASPAYM i Válida

José Ramón del Pino, president d'ASPAYM, i Rubén Gómez, director comercial regional de Válida sin barreras, han realitzat la foto oficial de l'acord entre ambdues entitats a la seu de ASPAYM. Amb aquest acord, es pretén informar i potenciar l'accessibilitat universal, establint sinergies i accions conjuntes que ajudin a millorar la vida de les persones. 

En aquest acord de col·laboració, ASPAYM es compromet a fer difusió als seus associats i a les seves entitats sobre aquest conveni a més de derivar les consultes que rebi a l'empresa. Válida sin barreras prestarà assessorament gratuït i visites presencials i sense cost als domicilis dels professionals de ASPAYM, així com descomptes a les seves entitats i associats. A més, Válida sin barreras s'encarregarà de realitzar formacions periòdiques en matèria d'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques a tots els professionals de ASPAYM.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu