sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Acord de col·laboració entre la Fundació Oncolliga Girona i Válida sin barreras

oncolliga girona col·laboracio valida sin barreras

La Fundació Oncolliga Girona i comarques és una entitat sense ànim de lucre amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d'Ajuda al Malalt de Càncer per a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona. 

Aposten per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no cobreixen facilitant recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmoda la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica. Així mateix, busquen una millora en la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars i també promouen hàbits saludables per a prevenir aquesta malaltia.

La Sra. Lluïsa Ferrer, presidenta de la Fundació Oncolliga Girona i el gerent de Válida sin barreras, el Sr. Francesc Nonó, signen un conveni de col·laboració per a enfortir esforços i d'aquesta manera, creuar sinergies que ajudin a millorar la vida de les persones. 

Per part seva, Válida sin barreras, sensibles amb aquestes persones que més ho necessiten, continua apostant i ampliat projectes de responsabilitat social corporativa. D'aquesta manera, inverteix part dels seus beneficis a la societat, sobretot en la millora de la qualitat de vida de les persones que realment ho necessiten.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu