sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Acord de col·laboració entre la Fundació Oncolliga Girona i Válida sin barreras

oncolliga girona col·laboracio valida sin barreras

La Fundació Oncolliga Girona i comarques és una entitat sense ànim de lucre amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d'Ajuda al Malalt de Càncer per a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona. 

Aposten per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no cobreixen facilitant recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmoda la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica. Així mateix, busquen una millora en la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars i també promouen hàbits saludables per a prevenir aquesta malaltia.

La Sra. Lluïsa Ferrer, presidenta de la Fundació Oncolliga Girona i el gerent de Válida sin barreras, el Sr. Francesc Nonó, signen un conveni de col·laboració per a enfortir esforços i d'aquesta manera, creuar sinergies que ajudin a millorar la vida de les persones. 

Per part seva, Válida sin barreras, sensibles amb aquestes persones que més ho necessiten, continua apostant i ampliat projectes de responsabilitat social corporativa. D'aquesta manera, inverteix part dels seus beneficis a la societat, sobretot en la millora de la qualitat de vida de les persones que realment ho necessiten.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu