sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Acord de col·laboració entre Válida sin barreras i Super-Are

Válida sin barreras Super-Are

Aquest conveni de col·laboració s'emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa que duu a terme l'empresa Válida sin barreras amb les persones del seu entorn. Aquesta vegada, l’empresa especialitzada en solucions per a l’accessibilitat ha arribat a un acord amb Super-Are (Associació de Persones amb Amputació i/o Agenèsia) amb l'objectiu de creuar sinergies per fer la vida més fàcil i segura a aquest col·lectiu de persones.

I és que a Espanya, a dia d'avui, existeixen més de 158 mil persones amb amputació i/o amb agenèsia. D'aquí l'existència d’associacions com Super-Are, una organització constituïda a finals de 2015 amb l'objectiu de donar assistència i informar a aquelles persones que han hagut de patir una amputació. Super-Are és una entitat sense ànim de lucre d'àmbit nacional que comparteix i intercanvia experiència, coneixement i col·laboració entre els seus integrants, per donar resposta als reptes i a les necessitats que apareixen en el dia a dia.

Junts per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu