sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Acord de col·laboració entre Válida sin barreras y ATREMO

Acord de col·laboració Válida sin barreras y ATREMO

Aquest conveni de col·laboració s’emmarca dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa que duu a terme l’empresa Válida sin barreres amb les persones del seu entorn. Amb aquesta col·laboració es pretén creuar sinergies amb la finalitat de contribuir a la defensa i millora dels drets de les persones amb discapacitat motora, així com l’assistència als seus socis i familiars.

Una persona amb discapacitat motora és aquella que pateix d’una forma duradora i freqüentment crònica d’una afecció més o menys greu de l’aparell locomotor que suposa una limitació de les activitats en relació amb la mitjana de la població. ATREMO és una entitat sense ànim de lucre amb el principal objectiu d’ajudar a les persones amb discapacitat motora i als seus familiars mitjançant la prestació de tot tipus d’ajuda en totes aquelles activitats bàsiques com fer la compra, practicar esport o tenir un lloc de treball. Tot això, eliminant les barreres arquitectòniques per poder fer possible aquesta plena integració.

Treballant junts per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu