sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Acord unànime en el Senat a favor d'eximir els peatges a les persones amb mobilitat reduïda

peatjes a las persones amb movillitat reduida

La iniciativa ja està en tràmit parlamentari per declarar exempts de pagament tots els vehicles de persones amb mobilitat reduïda quan fan ús d'autopistes, per la qual cosa es farà una modificació de l'actual llei de Carreteres, aprovada el 2015.

El CERMI denúncia en el seu informe que la situació dels drets de les persones amb discapacitat a Espanya contínua sent precària i deficitària comparada amb altres països de la Unió Europea. A més, el Comitè recorda que l'absència d'accessibilitat dels sistemes de transport públic porta a les persones amb discapacitat a fer un ús més intensiu del vehicle privat. 

Amb aquesta mesura, es pretenen millorar les polítiques d'acció positiva a les quals estan obligats els poders públics per afavorir la inclusió de les persones amb discapacitat en la societat. 

 

Font: servimedia.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu