sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

ADIMO i Válida sin barreras, junts per l'accessibilitat

ADIMO (Associació de Persones amb Diversitat Funcional, Física i Sensorial, de Mollet i Comarca) i Válida sin barreras s'uneixen per a la supressió de les barreres arquitectòniques i sumar esforços per a l'accessibilitat universal. L'objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, tant en l'àmbit públic com a privat.

L'associació ADIMO lluita per la integració de les persones amb discapacitat física i funcional del municipi de Mollet i la comarca del Vallés Oriental. L'entitat té com a objectiu la posada en valor de les persones amb discapacitat, posant en relleu la igualtat de drets i deures. Per això, part important dels seus esforços van dedicats a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i els seus familiars.

Paral·lelament, ADIMO fomenta la participació de les persones amb discapacitat en activitats lúdiques i reivindicatives per afavorir la plena inclusió social de tots els seus membres. Aquestes activitats estan obertes a tots els públics i inclouen un ampli ventall d'iniciatives: des de col·loquis en instituts per a la prevenció d'accidents de trànsit fins a cursos de llenguatge de signes.

Per la seva banda, Válida sin barreras, amb més de 15 anys en el sector de l'accessibilitat, segueix apostant i ampliat projectes de responsabilitat social corporativa. D'aquesta manera, inverteix part dels seus beneficis en la societat, sobretot en la millora de la qualitat de vida de les persones que realment ho necessiten.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu