sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aipoly, una App perquè les persones amb discapacitat visual reconeguin l'entorn

Aipoly

Arriba una nova App per fer la vida més fàcil a les persones.

Es tracta de AIPOLY i permet que les persones amb discapacitat visual puguin reconèixer el seu entorn. A través de la càmera de fotos del telèfon mòbil, Aipoly identifica els objectes que l'usuari té davant i li informa per veu del què són.
El millor de tot és que Aipoly no ha d'anar fent fotos del que va trobant, sinó que funciona constantment i identifica en temps real el que apareix en pantalla.

També pot identificar colors, i en les properes versions fins i tot identificarà situacions, com per exemple: què està fent un gos al costat d'una farola?

És una aplicació molt ràpida, és capaç d'identificar 3 objectes diferents en 1 segon.

La seva base de dades, però, és limitada, i això pot induir a algun error en els objectes que identifica. Com a punt positiu, Aipoly pot “aprendre”, és a dir, quan l'usuari detecta que ha identificat un objecte de manera errònia, pot introduir la informació correcta en la App i així les properes vegades ho farà correctament.

Què us sembla Aipoly?

 

Font: Tecnobility

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu