sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ajudes a la discapacitat

Són suficients les ajudes econòmiques i els beneficis fiscals que les Administracions concedeixen a les persones discapacitades?

Un 81% dels ciutadans de l’estat espanyol consideren que no, i valoren aquestes ajudes com a insuficients. Així ho diuen les últimes dades corresponents al mes de desembre del Centre de Recerques Sociològiques (CIS).

L'estudi també reflecteix que un 66% de la población creu que l'assistència i el suport a les persones amb discapacitat no ha millorat o ho ha fet lleument en els últims deu anys.

La majoria dels enquestats coincideixen a afirmar que el seu poble o la seva ciutat estan mal preparats per a les persones amb diversitat funcional. Entre d’altres, destaquen la falta de rampes d'accés per a cadires de rodes, més àrees sense obstacles, la necessitat de millores per eliminar tot tipus de barreres arquitectòniques, la falta d'adaptació de molts edificis públics, privats i habitatges que no compten amb cadires o plataformes salvaescales, elevadors, ascensors…

A més, ressalten la poca accessibilitat en transports públics, hotels i restaurants, o llocs d'oci com cinemes, teatres o museus.

Val la pena invertir en accessibilitat, val la pena viure en un món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu