sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ajudes a la discapacitat

Són suficients les ajudes econòmiques i els beneficis fiscals que les Administracions concedeixen a les persones discapacitades?

Un 81% dels ciutadans de l’estat espanyol consideren que no, i valoren aquestes ajudes com a insuficients. Així ho diuen les últimes dades corresponents al mes de desembre del Centre de Recerques Sociològiques (CIS).

L'estudi també reflecteix que un 66% de la población creu que l'assistència i el suport a les persones amb discapacitat no ha millorat o ho ha fet lleument en els últims deu anys.

La majoria dels enquestats coincideixen a afirmar que el seu poble o la seva ciutat estan mal preparats per a les persones amb diversitat funcional. Entre d’altres, destaquen la falta de rampes d'accés per a cadires de rodes, més àrees sense obstacles, la necessitat de millores per eliminar tot tipus de barreres arquitectòniques, la falta d'adaptació de molts edificis públics, privats i habitatges que no compten amb cadires o plataformes salvaescales, elevadors, ascensors…

A més, ressalten la poca accessibilitat en transports públics, hotels i restaurants, o llocs d'oci com cinemes, teatres o museus.

Val la pena invertir en accessibilitat, val la pena viure en un món sense barreres.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu