sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ajudes de 70.000€ per convertir en accessible els taxis d'Alacant

accesible taxis d'Alacant

Amb l'objectiu d'ampliar la flota de taxis adaptats al transport de passatgers amb mobilitat reduïda o discapacitat, l'Ajuntament d'Alacant, al costat de la Regidoria de Mobilitat i Accessibilitat obrirà una línia de subvencions de fins a 70.000€ per a l'adaptació dels taxis.

La convocatòria s'aprovarà en la propera Junta de Govern i servirà per incentivar l'adaptació de vehicles auto-taxi per fer una ciutat d'Alacant més accessible, doncs a dia d'avui tan sols existeixen onze taxis adaptats en tota la ciutat. Moltes associacions, entitats i persones amb mobilitat reduïda han manifestat aquesta necessitat i així es tractarà.

Aquesta serà la primera subvenció d'aquest tipus per adaptar els taxis a Alacant, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida i la mobilitat de les persones amb diversitat funcional, i millorar la seva integració en la societat.

Les ajudes s'atorgaran una sola vegada i es podrà percebre fins a un 90% de l'adaptació del vehicle. Es podran presentar sol·licituds fins a 60 dies després de la data de publicació de les bases de la convocatòria.

Unes subvencions destinades a cobrir part de la despesa d'adaptar un vehicle auto-taxi, sigui nou o ja existent en servei.

Font: diarioinformacion
Foto: alicantenews

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu