sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ajudes per a la rehabilitació d'edificis i habitatges a Barcelona

ajudes per a la rehabilitació d'edificis i vivendes a Barcelona

Aquestes ajudes són subvencions dirigides a comunitats de propietaris i a propietaris d'edificis d'habitatges d'ús residencial per fomentar la rehabilitació dels habitatges que no són inclusives de Barcelona i per suprimir les barreres arquitectòniques o la instal·lació d'ascensors. 

També es poden demanar subvencions per a la rehabilitació de l'interior de l'habitatge i les diferents adaptacions de la mobilitat en el seu interior per a la supressió de desnivells en l'accés, la construcció de rampes, la instal·lació d'un ascensor de menys de quatre plantes i la millora dels ascensors existents.

Si vols saber els requisits per demanar l'ajuda i els tràmits que has de seguir, entra al següent enllaç on apareix tota la informació necessària:

http://ajuntament.barcelona.cat/accessible/ca/guia-recursos/ajuts-rehabilitacio-dedificis-dus-residencial-i-dhabitatges-ciutat-barcelona-0

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu