sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aleksandra Cichikova es converteix en Miss Món en Cadira de Rodes, trencant barreres al món de la bellesa

Miss món en cadira de rodes

“Una persona pot ser existosa, forta i bella sense importar com es mou”. Aquestes van ser les paraules d'Aleksandra Cichikova en ser coronada recentment com Miss Món en Cadira de Rodes. El certamen de bellesa, pretenia trencar amb els tabús que giren al voltant de les persones amb discapacitat, doncs els límits els posa cadascun en perseguir els seus somnis.

Cichikova, estudiant bielorusa de 23 anys d'edat, ha compartit un missatge d'il·lusió a les seves xarxes socials dirigit a totes aquelles persones que igual que ella lluiten cada dia per aconseguir els seus objectius: “Estic convençuda que la meva vida pot demostrar que una persona pot ser existosa, fort, bella i atractiva sense importar com es mogui. Gaudeixo veient com les persones canvien la seva ment i la seva actitud cap a la gent amb discapacitat. Comencen a veure a una persona igual, no a algú amb alguna discapacitat”.

Segons l'organització del concurs, es valora molt el carisma de les participants, per sobre de tot, prestant especial atenció en la personalitat de les noies i a les seves activitats diàries.

Font: tuotrodiario.hola.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu