sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Alicant incorpora nous àrees d'atenció a personas amb diversitat funcional a les seves platges

Alacant té un objectiu: convertir-se en la destinació turística estrella per a les persones amb discapacitat.

Per a aconseguir-ho, de cares a la propera temporada turística, es crearan noves àrees d'atenció a les persones amb discapacitat física i psíquica a les platges de Urbanova, El Postiguet i Sant Joan. Fins al moment estaven formades per carpes de 50 metres quadrats, i seran substituidas per estructures fixes de 200 metres quadrats, zones amb plataformes de fusta per a cadires de rodes, zones d'ombra, i zona d'aparcaments reservats.

A aquests canvis se sumen les millores en l'accessibilitat de les zones de bany d'Alacant, que és l'única ciutat que manté àrees per a usuaris amb discapacitat psíquica de manera permanent.

L'any passat, durant la temporada de bany, aquesta ciutat de la comunitat valenciana va realitzar gairebé 11.000 assistències, sobretot ajudes per accedir al bany.

Bravo per les ciutats accessibles i sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu