sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ametic i la Fundació ONCE impulsen les tecnologies adaptades a les persones amb discapacitat

AMETIC i Fundació ONCE acord col·laboració TIC persones amb discpacitat

En el retrobament, la patronal que representa al sector de la indústria tecnològica digital a Espanya i la fundació, han consolidat el seu compromís en l’impuls de l’accessibilitat universal en l’àmbit tecnològic –especialment les TIC- i afavorir la ‘einclusió’ i reduint la bretxa tecnològica que pateixen alguns col·lectius de persones amb discapacitat, així com altres grups en risc d’exclusió social.

Aquesta col·laboració es materialitza a través de la plataforma ‘eVIA’, creada l’any 2007 sota la denominació de Plataforma Tecnològica Espanyola de Tecnologies per a la Vida Independent i l’Accessibilitat, impulsada per la Fundació ONCE i AMETIC, el cofinançament del Ministeri d’Indústria, el suport del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i el Ministeri de Ciència i Innovació del moment.

Aquesta plataforma té la finalitat d’impulsar les TIC per promoure la innovació centrada en les persones, com a via d’integració de col·lectius en risc d’exclusió. Així mateix, eIVA, també busca aconseguir un impacte positiu de les inversions públiques i privades en I+D+i i mantenir així un vincle actiu amb les institucions europees capaç d’influir en les polítiques i programes d’interès per a aquests col·lectius.

Font: europapress.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu