sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

AMIF Villena i Válida sin barreras estableixen un acord de col·laboració

S'ha signa aquest conveni de col·laboració entre Válida sin barrerasAMIF (Associació de Persones amb Discapacitat Física de Villena i Comarca) per compartir sinergies que ajudin a la integració social i normalització de les persones amb discapacitat.

 AMIF Villena té com a objectiu donar resposta a la situació desventajosa que viu el col·lectiu de persones amb discapacitat física, millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies i facilitar l'accés als recursos i serveis de la comunitat. Ofereix a les persones amb discapacitat un servei d'informació, orientació i assessorament sobre els drets i beneficis que tenen pel fet de tenir reconeguda una discapacitat. Aquest servei va dirigit a canalitzar demandes, inquietuds i necessitats de les persones amb discapacitat o el tràmit dels mateixos.

 

Units per un món lliure de barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu