sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Analitzar o renovar el DNI per a persones amb movilitat reduïda

Per a totes aquelles persones que necessitin actualitzar o renovar el document nacional d'identitat i que es trobin malaltes o tinguin mobilitat reduïda, aquí tenen la solució: la Policia Nacional de Còrdova es desplaça fins al proper mes de març per un gran nombre de municipis de la província cordovesa per poder facilitar aquests tràmits.

La Comissaria compta amb un equip especial que va domicili a domicili. És necessari que, prèviament, es concerti visita amb un justificant que acrediti la impossibilitat de trasllat. Aquest justificant pot realitzar-se als ajuntaments, en qualsevol dels equips d'expedició de la província o mitjançant correu ordinari dirigit a la Comissaria Provincial de Còrdova. Després, s'estableixen unes rutes en funció de les peticions.

Aquestes rutes inclouen els següents poblis cordovesos: Benamejí, Torrecampo, Nova Carteya, Iznájar, Belalcázar, Hornachelos, Hornachuelos, Montemayor, El Carpio, Villaviciosa, Sansebastian Dels Ballesteros, Castro Del Riu, Villanueva De Còrdova, La Rambla, La Carlota, Alcaracejos, Rute i Vila Del Riu. Així mateix, arribarà fins als municipis de Cardeña, L'Aspecte, Bélmez, Bujalance, Montilla, Fernán Núñez, Dues Torres, Posades, Enyora, Font Palmera, Villanueva Del Duc, Pozoblanco, Donya Mencía, Santaella, Villanueva del Duc, Villaralto, Villanueva Del Rei, Peñarroya, Pedroches, Valenzuela, Carcabuey i Priego De Còrdova.

Durant la temporada 2015-2016 es van expedir un total d'11.000 documents d'identitat d'aquesta forma, dels quals 250 es van realitzar en domicili a persones amb mobilitat reduïda.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu