sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Anem d'excursió!

Motxilles preparades? Anem d’excursió, doncs!

Les persones amb discapacitat tindran un 15% de descompte en l'allotjament i en els àpats dels 20 albergs que formen part de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Per acollir-se a aquest descompte, les persones interessades no necessitaran el carnet d’alberguista, simplement han de mostrar la targeta acreditativa de discapacitat. Segons la Generalitat de Catalunya, si els usuaris tenen reconeixement del barem de mobilitat i necessitat de tercera persona per a les activitats de la vida diària, també s'aplicarà el descompte a un membre de la seva família.

Aquesta idea és fruit d'un acord entre l'Agència Catalana de Joventut i l’Insitut Català d'Assistència i Serveis Socials perquè els 209.161 catalans amb discapacitat puguin gaudir d’un oci accessible.

Más información

Foto: EuropaPress

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu