sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ángela Bachiller, primera regidora amb Síndrome de Down

Ángela Bachiller és la primera persona amb Síndrome de Down del nostre país que es converteix en regidora. Durant l’últim ple municipal del mes de juliol, Bachiller va prendre posessió del seu càrrec a l’Ajuntament de Valladolid.

La jove s’incorpora als escons del Partit Popular del consistori de Valladolid, mostrant una imatge serena, preparada i discreta. És la imatge també de la igualtat d’oportunitats i de la normalitat.

Una emocionada Ángela va agrair a tots aquesta oportunitat: “Gràcies per tot, per haber-me donat la confiança”.

 

L’alcalde de la ciutat, León de la Riva, defensa que l’accés de Bachiller a la regidoria és una aposta clara a favor d’una major inclusió de les persones amb discapacitat. Un compromís que, val la pena recordar, ja va inciciar-se fa uns anys al ser també aquest consistori el primer del país en incorporar entre els seus regidors una persona en cadira de rodes.

Ángela Bachiller té 30 anys, és auxiliar administrativa i va ser la primera persona amb Síndrome de Down a Castella i Lleó en aconseguir un títol de Formació Professional.

Felicitats Ángela! Des de Válida sin barreras et desitgem molta sort, és tota una recompensa a l’esforç realitzat durant anys i un gran exemple a seguir.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu