sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aplicació que permet utilitzar Twitter amb els ulls

Aquesta tecnologia, segueix a l'iris dels ulls per interactuar amb la pantalla. Eduardo Jáuregui, és el fundador de l'empresa basca Irisbond, l'empresa creadora de la tecnologia Eye-Tracking, a la venta com un dispositiu que s'instal·la en l'ordinador. Més d'1.000 persones al món amb discapacitat ja han aconseguit comunicar-se amb els ulls. Jáuregui afirma que en breu serem capaços de governar un telèfon amb la mirada. Aquest és l'objectiu de l'empresa, adaptar la tecnologia ja existent a la càmera posterior de qualsevol dispositiu, al sistema de processament dels mòbils i a qualsevol condició de llum, moviment i posició.

Una de les demandes constants dels pacients tetraplègics o amb paràlisi cerebral consisteix a poder accedir a eines que els permeti usar els seus mòbils.

Els participants de l'institut Guttman esperen poder usar altres aplicacions com WhatsApp. Fins al moment, Eyetwitter solament funciona combinant la veu i la mirada però per escriure un missatge és necessari verbalizarlo. El repte de Irisbond és que es pugui usar solament amb els ulls, fent que la vista interactui amb la pantalla del mòbil.

 

Font: elpais.com

Imatge: Antonio Balaguer interactua amb el seu mòbil a l'institut Guttmann

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu