sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aplicacions accessibles (I)

Cada vegada són més nombroses les innovacions tecnològiques destinades a fer la vida més fàcil a les persones amb discapacitat, movilitat reduïda o gent gran. A Válida sin barreras hem recopilat algunes de les aplicacions per a mòbils o tablets més destacades fins al moment:

  • Accesibility. Marca els espais accesibles per a persones amb mobilitat reduïda i les geolocalitza a temps real. Ens dóna informació sobre els llocs i a quina distància es troba el punt d’interès seleccionat. D’aquesta manera, podrem saber fàcilment si són accesibles o estan adaptades les places d’aparcament reservat, els caixers automàtics, les gasolineres, ambulatoris o locals d’oci, entre d’altres. A més, l’usuari pot marcar amb una estrelleta els llocs més utilitzats i/o preferits, proporcionant una cerca ràpida per a properes ocasions.
  • Esaccesible App. Permet a l’usuari evaluar l’accessibilitat d’un lloc (bars, restaurants, aparcaments) a partir de tres valoracions: alta, mitjana i baixa. També podem posicionar-lo a Google maps i marcar el seu nivell d’accessibilitat per colors, per tal que, amb un simple cop d’ull, poguem reconèixer fàcilment les zones millor condicionades. Esaccesible App és una aplicació gratuïta per a mòbils i tablets creada per Juanjo Bilbao, amb artrogriposis múltiples.
  • Sinbarrera. Una aplicació per a telèfons mòbils que permet indicar els llocs amb barreres arquitectòniques, denunciar-los i il·lustrar-los mitjançant fotografies. Sinbarrera també ens informa dels espais accesibles. També tenen una web per tal que els usuaris marquin el nivell d’accessibilitat de les ciutats, quins espais estan adaptats o on es troben les barreres arquitectòniques. Sinbarrera està basada en la tecnologia de Google Maps, i val la pena dir que aquesta iniciativa ha estat guardonada als Premis Otaex a l’Accessibilitat Universal 2012.

 

En breu, Aplicacions Accessibles (II)

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu