sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aplicacions accessibles (II)

Les nostres necessitats canvien, evolucionen i la tecnologia les segueix de molt a prop. Així que, al mètode Braille, a les ulleres d’augment, als bastons per a caminar… se’ls uneixen les aplicacions més novedoses per a mòbils i tablets, creades amb l’objectiu de fer la vida més fàcil i accesible a les persones grans, amb mobilitat reduïda o discapacitat. Ampliem el nostre recopilatori d’Aplicacions Accessibles amb:

  • Ablah: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Benestar”. Ablah és una aplicació a través de la qual les persones amb problemes cognitius o trastorns de llenguatge es poden comunicar. Permet l’aprenentatge i la introducció a les noves tecnologies en les teràpies amb persones autistes.
  • Happen: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Vida independent”. Happen és una aplicació pensada per a gent gran i persones amb discapacitat visual. Permet accedir a la informació sobre un ampli ventall de temes (notícies, borsa, esports…) perquè l’agrupa de manera senzilla i la presenta en un format adaptat a les necessitats de l’usuari, tant visuals (tamany de les lletres, botons i colors personalitzables) com físiques (diferents maneres de navegar). A més, pot oferir la informació a través de la veu.
  • Jaccede: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Mobilitat”. Jaccede és una aplicació per a Android que permet als usuaris buscar i trobar llocs accesibles. Actualment marca més de 24.000 zones en més de 20 països.
  • Starting Blocks: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Participació Social”. Starting Blocks apropa el món de la tecnologia dels smartphones tàctils a les persones grans. Els seus usuaris aprenen i practiquen de forma segura com utilizar un dispositiu Android.

En breu, Válida sin barreras recopilarà Aplicacions Accesibles (III).

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu