sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aplicacions accessibles (II)

Les nostres necessitats canvien, evolucionen i la tecnologia les segueix de molt a prop. Així que, al mètode Braille, a les ulleres d’augment, als bastons per a caminar… se’ls uneixen les aplicacions més novedoses per a mòbils i tablets, creades amb l’objectiu de fer la vida més fàcil i accesible a les persones grans, amb mobilitat reduïda o discapacitat. Ampliem el nostre recopilatori d’Aplicacions Accessibles amb:

  • Ablah: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Benestar”. Ablah és una aplicació a través de la qual les persones amb problemes cognitius o trastorns de llenguatge es poden comunicar. Permet l’aprenentatge i la introducció a les noves tecnologies en les teràpies amb persones autistes.
  • Happen: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Vida independent”. Happen és una aplicació pensada per a gent gran i persones amb discapacitat visual. Permet accedir a la informació sobre un ampli ventall de temes (notícies, borsa, esports…) perquè l’agrupa de manera senzilla i la presenta en un format adaptat a les necessitats de l’usuari, tant visuals (tamany de les lletres, botons i colors personalitzables) com físiques (diferents maneres de navegar). A més, pot oferir la informació a través de la veu.
  • Jaccede: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Mobilitat”. Jaccede és una aplicació per a Android que permet als usuaris buscar i trobar llocs accesibles. Actualment marca més de 24.000 zones en més de 20 països.
  • Starting Blocks: guanyadora de l’Smart Accessibility Award a la categoria de “Participació Social”. Starting Blocks apropa el món de la tecnologia dels smartphones tàctils a les persones grans. Els seus usuaris aprenen i practiquen de forma segura com utilizar un dispositiu Android.

En breu, Válida sin barreras recopilarà Aplicacions Accesibles (III).

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu