sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aplicacions Accessibles III

Amb l’arribada de l’estiu ens ve més de gust passejar, jugar, viatjar... Us facilitem informació sobre aplicacions accessibles per tal que tots sense excepció pogueu gaudir dels dies més llargs de l’any.

En primer lloc us proposem Chess-wiseo Ajedrez mente, la primera aplicació d’escacs per a mòbil pensada per a les persones amb discapacitat visual, gràcies a la integració del sistema VoiceOver. El creador d’aquesta aplicació ha adaptat el tauler d’escacs així com la major part de les seves opcions per a les persones cegues. Podem trobar Chess-wise en castellà, i tot i que algunes opinions afirmen que encara necessita millores de traducció i accessibilitat, és una opció molt vàlida i inclusiva a tenir en compte aquest estiu per activar la ment. Disponible per a Iphone i Ipad.

També ens pot ser molt útil de cares als propers mesos Tur4all. És una aplicació gratuïta que posa a disposició dels usuaris una “guia virtual” de més de 1.000 establiments turístics adaptats. De moment, només n’hi ha 200 i, mica en mica, introduiran la resta. Entre aquests, hi trobarem informació sobre platges, instal·lacions esportives, rutes urbanes, fires, congressos, museus, centres culturals, oficines de turisme, allotjaments, restauració, monuments, natura i oci accessible. La documentació està organitzada per apartats que faciliten una cerca ràpida segons les nostres necessitats o capacitats: Informació General, Accessibilitat Física, Accessibilitat visual i Accessibilitat Auditiva. Podeu descarregar-vos-la aquí.

En aquesta mateixa línea destaquem AbleRoad, una ajuda per tal que els més viatgers puguin trobar llocs accessibles amb facilitat i saber si estan adequadament adaptats per a satisfer les necessitats de tothom: rampes d’accés, aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda… L’aplicació també permet als usuaris valorar l’accessibilitat dels destins visitats a partir de la mobilitat, la visió, l’audició i la cognició. És una aplicació gratuïta, disponible a l’Apple Store. A més, per als que no disposin d’un smartphone es pot accedir a aquesta informació des de la pàgina web d’AbleRoad.

Què us ve més de gust: una partida d’escacs, passejar per la platja o prendre alguna cosa en una terrassa? Sigui el que sigui, si és accessible… Ens hi apuntem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu