sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aplicacions per viatjar, descobrir i menjar de la manera més accesible

Aquestes vacances no renunciïs a res. Sopar en un restaurant, anar de compres, gaudir d'una escapada en un hotel a peu de platja… de la manera més accessible. Les noves tecnologies mòbils permeten conèixer quins espais disposen de rampa, bany adaptat o ascensor. Tot el necessari per planificar una experiència sense contratemps a un clic donis del smartphone.

Fa uns dies presentàvem l’app de PREDIF, cridada TUR4all, una aplicació gratuïta que ja compta amb més de 1800 punts accessibles registrats distribuïts per tota Espanya. Però aquesta no és l'única aplicació sobre accessibilitat. EsAccesible és un altre projecte interessant, sorgit fa uns dos anys. A dia d'avui, compta amb 5891 espais registrats com a accessibles, distribuïts per grau d'accessibilitat, tipologia i ubicació.

Una de les principals característiques de EsAccesible és la seva interfaç d'accessibilitat. A diferència d'altres aplicacions, aquesta permet diferenciar d'una manera visual i directa el grau d'accessibilitat. D'aquesta manera, trobem punters amb colors tipus semàfor que ens indiquen si compta amb bon accés, ascensor, espai interior per moure's en cadira i bany adaptats per a discapacitats. En el pol oposat, el vermell indica que solament disposa de portes amples i rampes, mentre que en grisa ser recullen els espais amb nul·la accessibilitat.

D'altra banda, EsAccesible ofereix informació nonomés d'Espanya, sinó de tot el món: des de Nord América fins a l'Índia. I les incorporacions d'espais accessibles no deixen d'augmentar. 

EsAccesible i TUR4all són aplicacions gratuïtes i estan disponibles per Android i IOs.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu