sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aquest cap de setmana es celebren els JOCS CATALANS d’Esports adaptats

Els Jocs Catalans es duran a terme a la ciutat de Manresa i ja són més de 250 esportistes i tècnics inscrits per participar en les diferents competicions que es disputaran el cap de setmana.

El dissabte 2 de juny es realitzaran les següents activitats: Copa Catalunya de Bàsquet en CR, Campionat de Catalunya de Hoquei en CRE, Campionat de Catalunya de petanca, 4a Jornada de Lliga Catalana de Natació-Trofeus Jocs Catalans, Trofeu Jocs Catalans de Rugbi en CR, Exhibició de Ball Esportiu en CR, Activitats de Promoció i Activitat Aquàtica per a nens i adults.

El diumenge 3 de juny: Campionat de Catalunya de Pàdel, Trofeu Jocs Catalans de Rugbi en CR, Exhibicions de Vòlei-Terra, Ball Esportiu i Activitats de Promoció.

La Jornada té com a propòsit apropar l’esport adaptat a totes les comarques de Catalunya.

Entra aquí per veure la programació detallada:

http://esportadaptat.org/2018/05/29/programa-dels-xi-jocs-catalans/

Válida sin barreras a favor de totes les iniciatives inclusives que ajudin a millorar la vida de les persones, junts per un món sense barreres!

Imatge: L'UNES FC Barcelona guanya la Copa Catlunya de bàsquet en cadira de rodes (2017)

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu