sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aquest dilluns, et superaràs!

superació discapacitat

Després d'un cap de setmana, els dilluns es fan coll amunt, veritat? Per això, des de Válida sin barreras us proposem recordar la gesta de Lai Chi-Wai, el jove alpinista xinès que escala muntanyes en cadira de rodes. Una autèntica demostració de superació personal i de fer front a l'impossible. Una clara demostració de que amb entrenament dur i molta tenacitat es poden aconseguir els objectius que un es fixa en aquesta vida.

Lai Chi-Wai era escalador professional i tota una promesa de l'escalada a Hong Kong. Tenia tot un gran futur per davant en aquesta modalitat d'esport. Lamentablement, al desembre de 2011 Lai Chi-Wai anava amb la seva moto i va tenir un accident de trànsit que li va fer perdre la mobilitat de les seves cames. L'accident el va deixar paraplègic i va truncar la seva carrera com a escalador professional. Lluny de rendir-se, va decidir afrontar la vida d'una altra manera tot i estar paralitzat de cintura cap avall i veure tota la seva vida prostrada en una cadira de rodes. Va decidir seguir escalant, però al costat de la seva cadira de rodes. Tal acció ningú l'havia realitzat anteriorment. La força de voluntat, la persistència, el no rendir-se mai i el naixement de si fill van propiciar que, als cinc anys després de l'accident, coronés el cim del Lion Rock, d'una roca de granit de 500 metres d'altura.

La seva ambició en aconseguir el que era pràcticament impossible el va impulsar a fixar-se nous reptes i a superar-se dia a dia. Perquè la vida consisteix en això, veritat? A escalar allò que, de vegades s'interposa davant nostrre, i una vegada aconseguit, respirar profundament, tancar els ulls i sentir-te més fort que mai, invencible.

Per un dilluns sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu