sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aquest dimarts, 25 de setembre, se celebra el Dia Internacional de l'Atàxia

Dia Internacional de l'Ataxia

L'atàxia és un trastorn caracteritzat per la disminució de la capacitat de coordinar els moviments, manifestant-se com un tremolor en diferents parts del cos durant la realització de moviments voluntaris, com la dificultat per realitzar moviments precisos, o la dificultat per mantenir l'equilibri de la postura corporal, i és alhora un símptoma característic de més de 300 processos degeneratius.

Concretament, i entre altres malalties que poden cursar amb algun tipus d'atàxia, cal citar les deformitats esquelètiques, la disfagia, les cardiopaties, la distonía muscular, la diabetis, la disminució sensorial, els limfomes i les leucèmies.

El tractament segueix sent escàs i encara queda molt que investigar per poder arribar a proporcionar un tractament correcte i efectiu als malalts. En la majoria dels casos els professionals intenten que la persona sofreixi el menys possible, i en la mesura del possible, poder viure i desenvolupar-se en la vida de la manera més digna possible. 

A Válida sin barreras col·laborem amb ACAH, l'Associació Catalana d'Atàxies Hereditàries, que organitzen COR ARTIS, un concert benèfic per a aquesta malaltia. Divendres que ve 28 de setembre de 2018, en motiu del dia mundial de l'Atàxia, se celebrarà aquest concert per recaptar fons que ajudin a la recerca a favor de la malaltia. Si vols saber més informació i comprar entrades fes clic aquí: http://www.acah.cat/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu