sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Aquest diumenge... Mulla't per l'Esclerosis Múltiple!

Aquest diumenge 10 de juliol… Tots a l'aigua!

Arriba una bona oportunitat per a ser solidari alhora que gaudim d'una activitat refrescant i estiuenca. I és que, l'entitat TEMYQUE (Tinc Esclerosi Múltiple i Quina) i FEM (Fundació Esclerosi Múltiple) organitzen una nova edició de el “Mulla't per l'Esclerosi Múltiple”.

Així que, agafeu el vestit de bany i tovalloles i apropeu-vos a la piscina de Santa Coloma de Gramenet el diumenge 10 de juliol, a les 12h del migdia, per al capbussó. Si la calor us sobrepassa i  no podeu aguantar més a les 11h ja podeu dirigir-vos a la piscina on tindrà lloc l'acte de presentació.

I, quan diem, tothom a l'aigua és real. Tothom, tothom. Perquè Válida sin barreras se suma a aquesta iniciativa i cedeix per a l'ocasió un elevador per a piscines AQUA. D'aquesta manera, les persones grans, amb mobilitat reduïda i discapacitat podran accedir a l'aigua de manera fàcil i còmoda, i gaudiran de valent d'un refrescant bany.

Per a més informació sobre el “Mulla't per Esclerosi Múltiple” podeu trucar al telèfon del FEM: 902 11 30 24

La piscina està situada en el complex poliesportiu Torribera en la C/ Castella, s/n, de Santa Coloma de Gramenet.

Fins diumenge!

Veure vídeo.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu