sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Arriba la 6a. edició del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom

Si voleu comprendre, identificar, dissenyar, comercialitzar i facilitar el disseny accessible per a tots els ciutadans, tinguint discapacitat o no, ho teniu fàcil. Arriba la 6ª. edició del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom organitzat per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Un programa que us convertirà en experts en accessibilitat!

Entre d'altres, analitzareu i comprendreu els criteris sobre l'accessibilitat dels espais, itineraris, elements, productes i serveis del nostre entorn. També coneixereu els detalls necessaris, sereu capaços de desenvolupar projectes amb costos econòmics accessibles i aprofundireu de forma crítica en les principals lleis i reglaments sobre accessibilitat.

Aquest Postgrau combina teoria i pràctica. Les sessions de treball són presencials a través d'una plataforma online. D'aquesta manera, qualsevol persona, des de qualsevol lloc del món pot interactuar amb el professor i els companys en temps real.

El Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a tots compta amb un professorat de luxe, que cobreix un temari ampli i pluridisciplinar: arquitectura, edificació d'ús privat i d'ús públic, noves tecnologies, accessibilitat en el transport, turisme accessible i cultural, inserció laboral, accessibilitat social i temps lliure…

El curs s'inicia a l'octubre de 2016 i finalitza al juliol 2017. Les places són limitades i les inscripcions poden realitzar-se fins a l'1 d'octubre de 2016.

A Válida sin barreras estem molt contents de patrocinar aquest Postgrau perquè cada vegada hi hagin més experts que contribueixin a l'accessibilitat universal.

Si necessiteu més informació podeu contactar amb:

Ruth Regalón ([email protected])

Telf. +34 93254 18 00

www.uic.es/accesibilidad-diseno

www.postgradoenaccesibilidad.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu