sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Arriba la I Fira Discat!

Aquest cap de setmana ens veiem a la I Fira Discat a Sant Joan de Vilatorrada (Bages)! Es tracta de la primera fira que se celebra a Catalunya dedicada exclusivament a la discapacitat. El programa d'actes preveu conferències, debats, tallers, demostracions i una participació activa dels escolars de Sant Joan de Vilatorrada.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és posar en relleu les capacitats de moltes persones amb discapacitat i aconseguir la seva plena integració en la societat.

En el seu web trobareu els horaris i activitats previstes. Perquè us en feu una idea, el divendres dia 3 d'octubre se centrarà bàsicament en unes jornades dirigides a professionals, i el dissabte és el dia de la fira d'expositors i de moltes altres activitats familiars i professionals.

Válida sin barreras estarem allà el dissabte, així que us convidem a passar pel nostre estand (núm.22)! A més, també us oferirem una formació gratuïta en accessibilitat i solucions salvaescales el dissabte dia 4 d'octubre. També podreu provar i veure com funcionen els pujaescales  mòbils, així com Genny, la cadira de rodes revolucionària que funciona amb tecnologia Segway. La divisió Válida Car, de Válida sin barreras, també tindrà el seu espai a la Fira Discat i us explicarem quines adaptacions poden realitzar-se en un vehicle per tal de garantir l'accés i la conducció per a tothom.

Conferència: “Hi ha solucions per pujar escales!”
A càrrec de: Albert Vila, director de Válida sin barreras
Dia: dissabte 4 d'octubre de 2014
Hora: 11h (durada 30 minuts + demostracions pràctiques tot el dia)
Lloc: Sala petita Calç Gallifa – Sant Joan de Vilatorrada (Fira Discat)

Us hi esperem!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu