sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Arriba la V Biennal d'Art Contemporani de Fundación ONCE a Madrid

Aquesta serà una setmana amb molt d'art! Perquè aquest dimecres 21 de maig comença la V Biennal de Fundació ONCE a Madrid. En total més de 40 artistes, el 56% amb discapacitat, participaran en aquest projecte, l’objectiu del qual és reconèixer i difondre l'obra d'artistes amb algun tipus de discapacitat o d'aquells que troben en la discapacitat la seva font d’inspiració.

Entre ells trobarem als artistes amb discapacitat: José María Cano i el seu fill Daniel Cano, Luis Pérez-Mínguez, Cristina García Rodero o Víctor Meliveo, que compartiran espai amb artistes consagrats com Jaume Plensa, Marina Abramovic, Miquel Barceló o Juan Muñoz.

Aquesta V Biennal gira entorn la diversitat humana i el cos com a fil conductor.

No us la perdeu, teniu temps fins al 15 de setembre. A més s'ha treballat perquè l'espai i la mostra també siguin accessibles. És a dir, totes les seus on es desenvolupen les activitats de la Biennal estan condicionatdes sense barreres arquitectòniques. A més, hi haurà elements que complementaran l'accessibilitat com cartells, audioguies, catàlegs accessibles i personal qualificat, i s'han programat una infinitat d'activitats paral·leles que contribueixen al desenvolupament personal i a la integració social de les persones amb discapacitat perquè puguin expressar la seva personalitat a través de l'art.

Per a més informació podeu consultar la web: http://bienal.fundaciononce.es/

 

Obra de la foto: "Todos somos diferentes", artistes Daniel y José M. Cano

Font: Servimedia

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu