sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Arriba una nova cadira de rodes revolucionària: la MarioWay!

Un nou invent promet revolucionar el dia a dia de les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat. Es tracta de MarioWay, una cadira de rodes elèctrica, inspirada a la tecnologia Segway, i que permet a l'usuari conduir-la sense necessitat d'usar les mans. D'aquesta manera, la persona té major llibertat per poder, per exemple, agafar un llibre d'una prestatgeria alta o anar agafat de la mà de la seva parella.

Aquest invent és capaç d'arribar als 20km/hora i té una autonomia de 30 km. De fet, poden usar-la tant les persones amb o sense discapacitat, ja que és un nou sistema de transport que, a més de pràctic per a moure's dins de les ciutats, no contamina.

El seu inventor és un professor italià, anomenat Mario Vigentini, que fart de les barreres socials i arquitectòniques amb les quals es trobaven els seus alumnes amb discapacitat va decidir trencar tabús i canviar la vida d'aquest col·lectiu.

MarioWay ja està al mercat per un preu de 19.300 euros. Un preu molt alt si es compara amb una cadira de rodes elèctrica, si bé, segons en Mario, la diferència “val la pena”. El professor assegura que està intentant reduir al màxim possible el preu, a uns 10.000 euros, gràcies a l'entrada d'un soci industrial.

L'invent d'en Mario ja ha estat finalista del concurs d'inventors a Nàpols i va presentar la seva proposta, el passat mes de juny, als ministres de Transport del G-7 que es van reunir a Itàlia. La idea va ser molt aplaudida entre els assistents.

Avanci Mario!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu