sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Arriben els XV Jocs Paralímpics de Río de Janeiro

L'equip paralímpic espanyol es deixarà la pell en els XV Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro! Aquesta edició dels Jocs comença el proper 7 de setembre i durarà fins al 18 del mateix mes.

En total, l'equip paralímpic espanyol està format per 114 esportistes (14 de suport), més 68 persones assistents: entrenadors, preparadors físics, metges i organitzadors.

Per donar molt ànims a tothom, i gràcies al projecte #sesalen, s'han escollit 6 esportistes per ser il·lustrats per la marca Kukuxumusu. Ells són: el nedador Ricardo Tingues, el ciclista Alfonso Cabell, el llançador de pes i disc David Casinos, la haltera Loida Zabala i el tennista Daniel Caverzaschi i la botxera Sandra Peña.

D'una manera desenfadada, sensible i amb un toc d'humor, els 6 atletes han estat representats com un equip de llops ferotges que s'amaguen sota una pell de xai. I és que, la seva premissa és clara: deixar-se la pell en la competició!

Les persones que formen el projecte #sesalen s'autodenominen com el major club de fans de l'esport paralímpic i donen suport a tots els esportistes que participen en els XV Jocs Paralímpics de Riu de Janeiro. #sesalen compta amb la col·laboració del Comitè Paralímpic espanyol.

Des de Válida sin barreras donem molta energia a tots els participants.

Viscal'esport inclusiu i sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu