sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Arriben la 7a. edició dels Premis Romper Barreras!

Un any més, els Premis Romper Barreras truquen a la nostra porta amb un objectiu: el de promoure l'aplicació de la tecnologia de suport com a eina per a l'autonomia, l'aprenentatge, la recuperació i la integració sociolaboral de totes les persones.

Aquesta serà la 7ª edició, des que en 2007 Bj Adaptacions i Toshiba iniciessin aquesta aventura. Any rere any, aquests guardons reconeixen la tasca d'institucions i particulars que mostren de forma creativa com l'ús de la tecnologia de suport millora el dia a dia de les persones.

Els Premis obren la seva convocatòria el 18 de novembre de 2015 i teniu temps de participar-hi fins el 31 de desembre de 2015. Compten amb dues modalitats, una col·lectiva i una altra individual. De cada categoria s’escolliran dos premiats que rebran una dotació econòmica en metàl·lic i una dotació econòmica en productes de BJ Adaptaciones, també un ordinador o tauleta Toshiba. Queden coberts tant el viatge com l'estada dels guanyadors perquè puguin recollir el premi. En total, es concediran premis per valor d'uns 20.000 euros.

Els projectes que compleixin amb les bases del certamen entren en fase de votació popular de l'11 de gener al 14 de febrer, a través de la web dels premis (www.premiosromperbarreras.es) i Facebook (www.facebook.com/romperbarreras).

Els 15 projectes més votats passaran a una fase final en la qual un jurat especialitzat decidirà els guanyadors de cada categoria. Els noms es faran públics a la fi de febrer de 2016, i el lliurament de premis tindrà lloc a Barcelona a l'abril de 2016.

Válida sin barreras col·labora estretament amb aquest acte, aportant un donatiu econòmic a un dels guanyadors. També Fundació Paraguas Solidario i la Universitat Abat Oliva CEU posen el seu granet de sorra en els Premis Romper Barreras.

Els Premis Romper Barreras són un referent a l’estat espanyol en l'àmbit de la tecnologia de suport, amb prop de cinquanta premiats i més de dues-centes candidatures presentades des de la seva creació.

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu