sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Ascensor Elevo per a espais reduïts

Ascensor ELEVO

“No. Aquí no s'hi pot posar un ascensor. No hi ha espai suficient. No hi cap!”

Quantes vegades heu sentit aquestes frases? Segur que moltes si sou dels que, per un motiu o altre, teniu dificultat per pujar i baixar les escales i heu intentat per totes de col·locar un ascensor a la vostra comunitat. Per fi arriba una solució especial per a espais reduïts: l'ascensor ELEVO.

Es tracta d'un nou ascensor que es diferencia d'altres models perquè aprofita al 100% l'estructura de l'habitatge i del forat. Com ho aconsegueix?

ELEVO funciona amb un sistema elèctric d'arrossegament que permet eliminar guies i pistons. Això significa que, per a instal·lar-lo, necessita molt poc espai: només 4 cm. Si tenim en compte que els altres ascensors elèctrics i hidràulics necessiten entre 30 i 40 cm de buit (perquè no poden prescindir de les guies i pistons) estem davant d'un gran avanç.

Us imagineu tot l'espai lliure que ens genera aquest ascensor? En alguns casos és l'espai necessari per poder instal·lar-ho quan els espais són molt reduïts; en uns altres, ens permet col·locar una cabina més gran per poder entrar còmodament amb la cadira de rodes o amb el carret de la compra… o del bebè! Fins i tot hi ha qui agraeix aquests centímetres de més perquè li ajuden a pal·liar la sensació de claustrofòbia.

Un altre aspecte interessant de l'ascensor ELEVO és que no necessita cambra de màquines ni fossat, amb el que guanyem més espai i no es requereixen obres. Uf, quin alleujament!

A més, la funcionalitat, l'accessibilitat i l'estètica van agafades de la mà amb aquest elevador. Permet un gran ventall d'opcions per poder personalitzar-ho al gust. A nosaltres ens encanta el panoràmic! És tot un plaure pujar i baixar saludant als veïns o apreciant els detalls de l'edifici donis d'un punt de vista diferent. Segur que així se'ns ocorren molts altres temes de què parlar i sortim de la típica conversa d'ascensor.

És important valorar que ELEVO permet obrir accessos als 4 costats, aquesta configuració soluciona moltes dificultats pròpies de l'estructura de cada edifici.

Ah! I el millor… No gasta! Bé, només una mica. El consum energètic d'ELEVO és el més baix del mercat, equiparable al consum de qualsevol electrodomèstic. No ho oblidis, avui quan escalfis la llet al microones, recorda que amb aquesta mateixa energia ELEVO transporta diverses persones d'un pis a un altre. Increïble!

ELEVO és perfecte per a habitatges unifamiliars, locals comercials, edificis públics i comunitats de fins a 5 plantes.

Si vols veure un vídeo del seu funcionament clica aquí. 

Per a més informació te la facilitem en el 900 414 000. Mereix la pena fer-li un cop d'ull, ni que sigui per curiositat.

Bravo per aquest ascensor sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu