sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Assessorament per a emprenedors amb discapacitat

Iniciar un projecte empresarial no és cosa fàcil, sorgeixen un munt de dubtes des del principi (la idea) fins a la seva execució.

Per fer el camí més fàcil, la Fundació Universia llança una línia d'assessorament per a emprenedors amb discapacitat. És a dir, ofereixen una orientació als participants que va donis de l'anàlisi de la idea de negoci fins a les alternatives de finançament. Això passa per estudiar la viabilitat de la idea, els tràmits administratius, la millor forma jurídica a adotpar, estudi de subvencions i prestacions, alternatives de finançament… entre d'altres.

Val la pena dir que Fundació Universia, ha rebut el Segell de “Entidad Adherida a la Estrategia de Emprendimiento y Emplo Joven 2013-2016”, concedida pel Ministeri d'Ocupació i la Seguretat Social. El seu objectiu? La inserció laboral dels joves impulsant l'autoocupació i l'emprenedoria.

Gran iniciativa la de Fundació Universia! 

Més informació sobre l'assessorament aquí.

 

Font: lainformacion.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu