sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Augmenta un 12% els treballadors autònoms amb discapacitat al 2013

Felicitem a totes aquelles persones amb discapacitat que han decidit ser emprenedors! I és que, augmenta un 12% el nombre de treballadors autònoms amb discapacitat al 2013.

En total, a dia 31 de desembre de 2013, eren 16.603 les persones amb diversitat funcional inscrites en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la Seguretat Social, un increment de 1.994 persones respecte la mateixa data de l'any 2012.

L’emprenedoria és una sortida per a les persones amb discapacitat per a incorporar-se al mercat laboral, encara que el marc de suports i incentius és feble si ho comparem amb el d'ajudes a l'ocupació per compte d'altri.

Segons el CERMI, cal reforçar aquesta tendència positiva renovant polítiques d'incentivament del treball autònom entre les persones amb discapacitat, i ampliar les ajudes en inversió i les reduccions en les cotitzacions socials.

Endavant emprenedors!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu