sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Augmenten les ajudes per als vehicles adaptats.

Existeixen moltes barreres més enllà de la pròpia discapacidad a l’hora d’adquirir un vehicle per a persones amb mobilitat reduïda. L’elevat preu d’adquisició, sumat al cost d’adaptar-lo a les necessitats del propi usuari, són dos d’elles.

Per a fer front a aquesta situació, el Govern ha decidit mantenir l’increment de les ajudes per la compra d’aquests vehicles per part de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, sempre en aquells casos que les persones necessitin d’algun tipus d’adaptació especial.

Válida car, empresa de referència en el món de l’adaptació de vehicles PMR i sempre compromesa amb la millora contínua de la qualitat de vida de les persones, ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa i donar suport a aquesta decisió.

En aquest sentit, l’adjuda pública per a l’usuari, ajuda compresa dins del Pla PIVE-6, s’eleva als 1.500 euros. A aquesta quatia cal afegir-hi el descompte que també ha de realitzar el venedor, oferint així i en la seva totalitat una reducció de 3.000 euros sobre el preu final.

Com a criteri general, la condició és que el preu del vehicle adquirit no superi els vin-i-cinc mil euros, exceptuant la compra de vehicles elèctrics, híbrids endollables i d’autonomia extesa, exclusivament per a families nombroses, així como vehicles amb més de cinc places. Per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda que es decideixin a adquirir un vehicle adaptat, el límit s’eleva als trenta mil euros, sempre sense IVA.

Des de Válida Car li recomanem que sempre, abans d’adquirir qualsevol tipus de vehicle adaptat, es posi en contacte amb un professional. Ell l’assessorarà en tot el que necessita saber.

Millores que ajuden a superar obstacles... per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu