sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Àvies Pom-Pom, àvies molt vàlides!

Atents a la nova fornada de cheerleaders de Japó. Són les Japan Pom-Pom, i la seva mitjana d'edat ronda els 70 anys.

I és que a Japó la vellesa és una preocupació nacional. Un 27% de la població té més de 65 anys, i activitats com el ball els ajuda a mantenir un estil de vida més actiu. Aquesta preocupació pot anar a més perquè els japonesos tenen la major esperança de vida del món: 86,8 anys per a les dones i 80,5 anys per als homes.

La idea va sorgir de la senyora Takito que, defugint d'una vida monòtona, va decidir fer un canvi radical en la seva vida i anar a EE.UU a aprendre gerontologia. Va ser allà on va veure a un equip de cheerleaders de la tercera edat, així que quan va tornar a Japó, va decidir crear el seu propi grup.

Takito assegura que si bé amb 70 anys les capacitats no són les mateixos que amb 30 o 50, això no ha de ser una excusa. Som persones vàlides a qualsevol edat i no existeix cap raó per no fer res més i compadir-se a un mateix.

Per formar part del grup, hi ha dos requisits: tenir com a mínim 55 anys i oferir la millor de les actituds.

Cada setmana unes 20 cheerleaders es vesteixen de rosa per convertir-se en àvies pom-pom. Una bona manera de mantenir la mobilitat del cos i conservar un bon cercle d'amistats amb qui passar una bona estona.

Si voleu veure més fotos podeu trobar-les a la seva web: ¿Qué os parece esta idea sin barreras

Què us sembla aquesta idea sense barreres?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu