sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Àvies Pom-Pom, àvies molt vàlides!

Atents a la nova fornada de cheerleaders de Japó. Són les Japan Pom-Pom, i la seva mitjana d'edat ronda els 70 anys.

I és que a Japó la vellesa és una preocupació nacional. Un 27% de la població té més de 65 anys, i activitats com el ball els ajuda a mantenir un estil de vida més actiu. Aquesta preocupació pot anar a més perquè els japonesos tenen la major esperança de vida del món: 86,8 anys per a les dones i 80,5 anys per als homes.

La idea va sorgir de la senyora Takito que, defugint d'una vida monòtona, va decidir fer un canvi radical en la seva vida i anar a EE.UU a aprendre gerontologia. Va ser allà on va veure a un equip de cheerleaders de la tercera edat, així que quan va tornar a Japó, va decidir crear el seu propi grup.

Takito assegura que si bé amb 70 anys les capacitats no són les mateixos que amb 30 o 50, això no ha de ser una excusa. Som persones vàlides a qualsevol edat i no existeix cap raó per no fer res més i compadir-se a un mateix.

Per formar part del grup, hi ha dos requisits: tenir com a mínim 55 anys i oferir la millor de les actituds.

Cada setmana unes 20 cheerleaders es vesteixen de rosa per convertir-se en àvies pom-pom. Una bona manera de mantenir la mobilitat del cos i conservar un bon cercle d'amistats amb qui passar una bona estona.

Si voleu veure més fotos podeu trobar-les a la seva web: ¿Qué os parece esta idea sin barreras

Què us sembla aquesta idea sense barreres?

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu