sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Avui, 3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat.

A Espanya hi ha més de 3,8 milions de persones amb algun tipus de discapacitat. I avui, 3 de desembre, és el seu dia. El Dia per defensar els seus drets; per a una educació, societat i treball més integradors i inclusius. Sí, avui és el Dia Internacional de la Discapacitat.

En tot el territori espanyol tenen lloc una infinitat d'activitats i accions que s'estendran tota la setmana. Teatre sense barreres, conferències, ponències, presentació de guies i programes sobre discapacitat en pro i en defensa dels seus drets.

A la pàgina de portada de Discapnet teniu gran part del programa d'esdeveniments d'aquests dies.
Veure aquí.

Per la seva banda, l'ONU afirma que viuen uns mil milions de persones a tot el món amb alguna discapacitat, i el 80% d'ells habiten als països en desenvolupament. En aquests països encara és més complicat l'accés a les tecnologia, que tant els podria facilitar el seu dia a dia. És per això que, des de les Nacions Unides, el tema d'aquest any serà “Desenvolupament Sostenible: La promesa de la tecnologia”, i hi treballaran en els propers mesos.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu