sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Bases campanyes SENSE IVA

  1. Les campanyes “SENSE IVA” són una promoció exclusiva, vàlida i aplicable a totes les sol·licituds d’informació realitzades a VALIDA relatives als productes salvaescales publicitats en els mitjans de comunicació.
  2. Les campanyes “SENSE IVA” tenen una vigència concreta, delimitada en el temps i referenciada a cada suport publicitari. Les campanyes “SENSE IVA” no es prorrogaran en el temps més enllà d’allò explícitament indicat a cada suport. Ex. Si l’anunci menciona “Abril SENSE IVA”, la promoció únicament s’aplicarà durant el mes d’abril.
  3. Les campanyes “SENSE IVA” no són acumulables a altres promocions ni a descomptes realitzats amb anterioritat per part d’algun agent comercial.
  4. Les campanyes “SENSE IVA” ofereixen un descompte equivalent a l’import de l’IVA aplicable a cada producte (10%). Tots els productes ofertats per part de VALIDA sempre inclouen l’IVA.
  5. Podran beneficiar-se de les campanyes “SENSE IVA” únicament aquelles persones físiques que, quan contactin amb VALIDA per primera vegada, mencionin el nom del mitjà de comunicació on han vist o escoltat la campanya.
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu