sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Bastons 3.0

El respecte que mostra la cultura japonesa vers les persones grans i la seva saviesa s’extén a tots els àmbits, també en el tecnològic. L’empresa nipona Fujitsu ha presentat una nova generació de bastons adaptats a les necessitats del col·lectiu de la tercera edat del segle XXI.

Aquest bastons venen equipats amb tecnologia d’última generació: WIFI, GPS i 3G que, entre d’altres, permeten a l’usuari identificar el camí correcte per a tornar a casa, dirigir-se a qualsevol destí o simplement mostrar la seva ubicació als cuidadors o familiars propers. A més, monitoreja les constants vitals, la freqüència cardíaca i la temperatura corporal i, en cas de detectar alguna incidència, envia automàticament dues alertes. Una, als serveis d’emergència i l’altra als seus familiars.

En cas de caiguda, el bastó també detecta el moviment i envia correus electrònics a les adreces configurades prèviament.

Aquest avenç tecnològic funciona amb una versió modificada d’Android OS amb interfícies simples per tal que les persones grans puguin utilizar-los de manera fàcil i intuïtiva.

Al 2020, la taxa d’envelliment serà del 22%, així que totes les innovacions que garantitzin una millor qualitat de vida d’aquest important col·lectiu seran benvingudes.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu