sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Bastons 3.0

El respecte que mostra la cultura japonesa vers les persones grans i la seva saviesa s’extén a tots els àmbits, també en el tecnològic. L’empresa nipona Fujitsu ha presentat una nova generació de bastons adaptats a les necessitats del col·lectiu de la tercera edat del segle XXI.

Aquest bastons venen equipats amb tecnologia d’última generació: WIFI, GPS i 3G que, entre d’altres, permeten a l’usuari identificar el camí correcte per a tornar a casa, dirigir-se a qualsevol destí o simplement mostrar la seva ubicació als cuidadors o familiars propers. A més, monitoreja les constants vitals, la freqüència cardíaca i la temperatura corporal i, en cas de detectar alguna incidència, envia automàticament dues alertes. Una, als serveis d’emergència i l’altra als seus familiars.

En cas de caiguda, el bastó també detecta el moviment i envia correus electrònics a les adreces configurades prèviament.

Aquest avenç tecnològic funciona amb una versió modificada d’Android OS amb interfícies simples per tal que les persones grans puguin utilizar-los de manera fàcil i intuïtiva.

Al 2020, la taxa d’envelliment serà del 22%, així que totes les innovacions que garantitzin una millor qualitat de vida d’aquest important col·lectiu seran benvingudes.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu