sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Bellesa i capacitat a Miss World Austràlia

Aquesta és Justin Clark, de 26 anys, la primera jove que competeix en cadira de rodes en el concurs de bellesa de Miss World Austràlia.

Justin pretén demostrar així, que es pot ser igual de bella amb o sense cadira de rodes. Encara que finalment no va passar a la final nacional, encara pot participar en la campanya Bellesa amb Propòsit, per recaptar fons per a projectes de caritat locals. En cas de recollir suficients diners, Clark recorreria tot el país.

La jove model està encantada de poder mostrar a les nenes i joves que amb cadira de rodes es pot fer tot. “No importa el teu razo, grandària o discapacitat – el que sigui que et faci diferent -, encara ets bella” – va dir Clark en el diari australià The Advertiser.
Felicitats Justin per aquest exemple tan vàlid de superació, bellesa i capacitat.

Font: CNN

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu