sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Bilbao destina 700.000€ en ajudes per a la supressió de les barreres arquitectòniques en habitatges

ajudes per a la supressió de barreres arquitectóniques

En 2018, el Consistori va ajudar a subvencionar 136 actuacions per a afavorir l'accessibilitat en habitatges de 2.830 famílies. Aquest any la convocatòria estarà oberta fins al 15 de novembre i comptarà amb 700.000 euros.

Aquestes ajudes tenen com a objectiu finançar part de les obres de supressió de desnivells verticals que afectin edificis d'ús residencial en els seus elements comuns situats a l'interior de l'edifici, obstacles exteriors (com a esglaons o graons) d'accés immediat al propi portal i per a la instal·lació d'ascensor.

Per a la instal·lació de l'ascensor, l'ajuda per a la comunitat arriba fins a 15.000 euros si s'aconsegueix un recorregut sense graons des del carrer a cadascuna dels habitatges. Per a ampliar el recorregut de l'ascensor, es dotarà amb fins a 6.000 euros. Per a instal·lar plataformes elevadores, rampes d'accés en el portal, etc., fins a 2.500 euros, i per a la redacció d'un avantprojecte d'instal·lació d'ascensor que afecti diversos portals, fins a 1.500 euros.

A aquestes subvencions no pot accedir l'àmbit d'actuació de Surbisa (Casc Vell, Bilbao La Vella, Barri dels Ferroviaris, ZorrotzaurreOlabeaga, Barri La Creu, Irala-àrees degradades i Zazpilanda), que disposen d'un sistema específic d'ajudes.

Aquestes ajudes poden sol·licitar-se a través de la pàgina web de l'ajuntament de Bilbao (Bilbao.eus) en l'apartat Ajuntament: Àrees Municipals – Ajudes econòmiques urbanístiques.

Font: deia.eus

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu